Dekor, természet, piknik és más

június 30, 2024

A két kép között pontosan 1 év különbség van. Arra kellett rájönnöm, hogy bármennyire is próbáltam magamról leválasztani a dekorálást, ennek nem volt értelme. Olyan elemi erővel van bennem a harmonikus látványra, egységességre törekvés, mint amennyire fontos számomra mások inspirálása, támogatása.

Érdekes ahogyan az utam alakult. Gyerekkorom óta használtam azt a túláradó kreatív energiát, ami a forrása minden projektemnek. Minden teszten ez jön ki legerősebb skillemként. Az alapértékeim legfontosabb építőköve. A mindennapjaim része.

15 éven át ezt rendezvényekben, dekorációkban, terek megalkotásában éltem ki talán leginkább. Nem mindennapi módon. Talán az a jó szó, hogy emberközpontúan. Olyan dekorációkat alkottam másoknak, amire igazán vágytak. Ami igazán őket tükrözte. A személyiségüket….mondhatni a brandjüket.

Mert nekem nagyon fontos volt, hogy ez róluk szóljon. Ez is valahol a brand-mániám megnyilvánulása. Imádom az egységes, értékeknek megfelelő, egyértelmű üzeneteket. Kommunikációban és vizuális megjelenésben egyaránt.

Mindig tele voltam újító ötletekkel. Kerestem a másságot. A harmonikus, izgalmas, rendhagyó másságot. Imádtam elmélyülni tematikus és extrém esküvők megtervezésében. Éreztem, hogy milyen elemek hozzák vissza a kívánt hangulatot.

Terveztem és gyártottam sárkánytojást rajzszögekből. Óriás tábla csokikat hungarocellből és arany papírból. Steampunk gyertyatartót bicikli alkatrészből. Asztaldekorációt kémcsövekből. Képkeretet parafadugóból.

Itt tudod megnézni a képeket, ha érdekel a téma: www.madeinheaven.hu

Imádom azt a játékot, ahol látszólag össze nem függő pontokat kell összekötni, mintha mindig is összetartoztak volna. Ezt bármiben tudom működtetni. Mindegy nekem, hogy dekor vagy üzleti ötlet, szövegírás vagy rendezvényszervezés. Egy igazi brainstormer vagyok, akit a kreatív gondolkodás éltet.

Talán 2015 volt az az év, amikor az egyik agyviharom kidobta magából, hogy az erdei esküvőkben van a jövő. Lindával onnantól teljesen ráálltunk erre a témára, kikutattuk a részleteit és már az akkori esküvő kiállításon ezzel az egyedi témával álltunk elő. Álmodoztunk egy csodás, saját helyszínről, eladó erdők hirdetéseit nézegettük, erdészházakat kutattunk fel és összeállítottunk egy akkoriban teljesen egyedi ajánlatot a témára.

Közben rendhagyó szülinapokat rendeztem Kids’ Heaven néven. Kint a természetben. Nem játszóházas-szétizzadva-cukorsokkban fetrengőset-rohangálósat. Hanem kültérit, egységes dekorral, extra látványelemekkel és kreatív, témához illő animációval.

Valahogy az a dekoráció áll a szívemhez legközelebb, ahol a természet adottságait kihasználva, látszólag oda nem illőt, mégis nagyon harmonikus dolgokat teremtünk. Azt szeretem, amikor a vendégek érkezésekor látom, hogy meghökkennek, megállnak egy pillanatra és aztán elmerülnek a látvány és hangulat energiájában.

Pont egy éve egy pikniket dekoráltam. Egy meglepetés dekor készült olyanoknak, akik ráadásul nagyon közel állnak a szívemhez. Finomságukhoz, eleganciájukhoz és természetszeretetükhez illőt akartam adni. És tudom, hogy sikerült.

Egy erdős tisztáson rendeztük be a piknik helyszínét. Saját tervezésű, falemezekből készült csillárok tették extrává az élményt. Megható és felemelő volt az esemény. Méltónak éreztem ezt az egyedi dekorációt hozzájuk.

Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett. Kép meg annál kevesebb készült. De az élmény örök marad.

Most megéreztem, hogy ez mennyire hiányzik az életemből. Megéreztem, hogy milyen az, amikor elkészül egy csodás látvány és még az én lélegzetem is eláll tőle. Azért hagytam abba tavaly nyáron az esküvőzést, mert úgy éreztem belefáradtam az éjszakázásba, remegve pakolásba, stresszbe, fizikai fájdalmakba, hajnali bontásba és ma már nem élvezem ezt az adrenalin löketet. De most ráéreztem, hogy más formában is megélhetem ezeket a csodákat. Úgyhogy megint belendült a brainstorming és így született meg az ötlet, hogy a Made In Heaven legnagyobb erősségét kihasználva kisebb, tematikus piknikeket szervezünk és dekorálunk.

A fantáziádra bízom, hogy elképzeld magadat a térben. Egy csodás, erdei környezetben, ahová megérkezel és megpillantod a látszólag tájidegen, mégis annak organikus részét képező tárgyakat, bútorokat, csillárokat. Van kedved beljebb lépni? Van kedved leülni a szőnyegre, a kényelmes, hívogató párnák közé? Tölteni magadnak egy italt, letenni a legközelebbi kisasztalra a poharadat és elmerülni a történetben, ami előtted bontakozik ki.

Szerintem nagyon tetszik majd neked! És sokáig maradsz ebben a meleg, puha, különleges hangulatban.

Ezek a kedvenc dekorációim. Szépséget, harmóniát értékelő, természetközeli eseményre vágyó társaságoknak, családoknak készítünk meleg, szívhez szóló, otthonos dekorációkat. Rendhagyó helyeken. Vagy akár otthon nálad. Stresszmentesen, lazán és szívből jövően. Alig várom!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ez is neked való!

„Ne játszd az anyát!”

Az 5 nap vakság a kamaszkor küszöbén kiegészítő története. Erős

Kiderült, hogy karácsonyi ajándék lettem

AVAGY GONDOLATOK A LÁTSZÓDÁS – NEM LÁTSZÓDÁS TÉMAKÖRÉBEN Életem egyik