Programok és workshopok

Nagyon szeretem a kreatív megoldásokat, legyen szó bármiről. És azt is gondolom, hogy a legszárazabb témák is megmutathatók érdekes, kicsit elrugaszkodott feladatokon keresztül. Két dolog az, ami segít engem a gondolkodásban és alkotásban: a kreativitás és a rendszerlátás. Valamiért a sors egyszerre áldott meg mindkettővel. Így került már ki a kezeim közül gazdasági oktatás játékos formában, párkapcsolati workshopok üzleti alapokra helyezve és ez alapján készül, a hamarosan elérhető írással kapcsolatos workshopom is, ami azt hiszem az eddigi legizgalmasabb kihívásom.

Most pedig Horváth Andival együtt elhatároztuk, hogy rálépünk a Művész Útjára Julia Cameron könyve alapján, ami valójában nem is csak egy könyv, hanem egy konkrét, 12 hetes, kemény önismereti program.

Én azt mondom, hogy ne várjunk, vágjunk bele még Újév előtt, hogy Szilveszter éjszakáján, amikor mások összeszoruló gyomorral gondolnak majd újévi fogadalmukra, mi már kicserélve, ragyogóan és egy új emberként búcsúzunk 2023-tól, tudva, hogy már az úton vagyunk és jó irányba tartunk.

2023. október 26-én és november 3-án is tartunk egy online beszélgetést arról, hogy mit takar ez a program, mire számíthatnak a résztvevők, mi vár ránk a 12 hét alatt és hogyan tudtok csatlakozni.

Izgalmas lesz nagyon, mert bár Andi már egyszer nekivágott az útnak, de most újra kezdi velünk. Én pedig veletek pont egyszerre kezdem el a programot, így együtt haladunk majd ezen az mozgalmas úton!

Nagyon várom! Hamarosan mutatom a linkeket is, amin keresztül csatlakozni tudtok. Addig is A MŰVÉSZ ÚTJA KÖNYVKLUB ÉS WORKSHOP zárt csoportban várjuk az érdeklődőket!

Akkor is gyere, ha még hezitálsz, hátha ott kapod meg az utolsó cseppet a poharadba, ami elindít magad felé!