Az önazonos írás útja

Nálam mindennek története van. A ruháimnak, Budapest összes szegletének, utcájának, amerre eddigi életemben jártam, repülőtereknek, ahol ki-be-átszálltam, országoknak, városoknak, amiket bejártam, a bútoroknak, amiket kiválasztottam, a növényeknek, amiket elültettünk, embereknek, akikkel valaha találkoztam, székeknek, ahol ültem…vagy ennek a fotónak, amit itt oldalt látsz.

Ez veled is így van, ugye? És mindig tudatos vagy ezekre? Történeteken keresztül érezzük, ismerjük meg egymást.

Most például én is ezzel kapcsolódok hozzád a virtuális térben. Ha ismersz akkor még a hangomat is hallhatod, ahogyan most olvasol.


MERJ ÖNMAGAD LENNI ÉS ÍRJ, POSZTOLJ KÖNNYEDÉN!
1 hónapos program az önazonos, inspiráló, természetes hangvételű szövegekért és saját magadért.


Egy ideje kutatom, hogy mitől jó egy írás?! Hogyan írok én? Miért érdekes egy szöveg? Mi köti le a figyelmet? Hogyan születik meg?

Nem a tankönyvi példák, már kitalált módszerek érdekelnek, hanem az, hogy hol veszítjük el a bennünk rejlő, velünk született kreatív energiát – és ezáltal a magunkba vetett bizalmat – és ezt hogyan lehet visszaállítani. Mert az írás is művészet. A művészet kreativitás. A kreativitás pedig teremtés.

Miért tud valaki egy sztorit érdekesen és viccesen elmesélni és miért nyögvenyelős az, ha le kell írnia?

Mi bajunk van az írással, gondolatok megfogalmazásával és hol veszítjük el a kedvünket ahhoz, hogy egy füzetbe/billentyűzetbe mélyedve írjunk? Vagy hol nem kapjuk meg azt az alapvető tudást, hogy mire jó az írás? Miért dobjuk el ezt a csodás kifejezési formát és teremtőerőt magunkról már nagyon korán?

Mi kell ahhoz, hogy érdekesen írjunk? Célirányosan, történetmesélésen keresztül?

Erről szól ez a program. Az összetevői nagyon egyszerűek: tudatos megfigyelés, belső monológjaink meghallgatása, önreflexió, természetesség, kreatív blokkok feloldása, humorral és őszinteséggel fűszerezve.

Más nem kell! Ha tudsz beszélni, akkor írni is tudsz! Csak sajnos eltűnt az oktatási rendszer süllyesztőjében a kedved, önbizalmad, hited.

De most visszaszerezheted! Érdekel, hogy hogyan? 2024. májusában indul „Az Önazonos Írás Útja”
1 hónapos mini programom. Már tudsz csatlakozni a várólistára!Ha szeretnél önazonos, inspiráló, természetes hangvételű szövegeket írni és lebontani a kreatív blokkjaidat, akkor iratkozz fel és az elsők között leszel, akinek elküldöm a részleteket. Ráadásul a regisztrációd mellé adok neked 10 tippet, amiket ha megfogadsz és beiktatsz az életedbe, akkor hamarosan nagy változásokat tapasztalsz minden téren.